10 kasvia alkuperäisillä ja värikkäillä lehdillä

Luonto antaa meille usein kauniita asioita, kunhan vain viivyttelemme. Kasvien pitäminen kotona on miellyttävä tapa piristää sisä- tai ulkotilaa. Siksi käytämme aikaa niiden huolelliseen valintaan! Joten jotta saisit ideoita sisustukseen, joka on sekä luonnollinen että poikkeuksellinen, miksi et valitse näitä 10 kasvia, joissa on värikäs ja graafinen lehti?

1. Pétunia Yötaivas

Tätä Antonella Capon vuonna 2015 luomaa kasvia nautitaan ulkona piristääksesi istutuskoneitasi näillä söpöjä galaktisia kuvioita !

petunia yötaivas
Kredit: Pixabay / janeannpeters

2. Alokasia

On mahdotonta missata tätä kasvia, jonka lehdillä on kauniisti vivahteikas värit, varjon ja valon välissä.

Alocasia Baginda
Luottotiedot: iStock / Firn

3. Fittonia

Kuten edellinen kasvi, on vaikea jättää huomiotta fittonia! The värilliset kylkiluut vaihtelevat vaaleanpunaisesta punaiseen – kulkee läpi valkoisen – lajikkeesta riippuen. Siellä on väistämättä sellainen, joka sopii sisustukseen…

Punainen valkoinen fittonia
Luotto: iStock / Evgen_Prozhyrko

4. Monstera variegata

Monsteraa vähemmän tunnettu lajike esittelee a kirjava ja lehdissä on vihreää ja valkoista, saadaksesi graafisen ja herkän tuloksen.

monstera variegata
Luotto: Piqsels

5. Caladium

Sen lisäksi, että caladium lisää koristeluun trooppista tunnelmaa, siinä on kauniit lehdet, jotka näyttävät omansa rakenne vihreän sävyissä. Jotkut melkein saavat sinut ajattelemaan negatiivisia asioita!

Caladium
Luotto: iStock / MAsummerbreak

11 kasvia, jotka viihtyvät puutarhan varjoisissa kulmissa

kuinka viljellä tätä tuoksuvaa kiipeilykasvia?