10 sisustusvinkkiä huonekasvejen korostamiseen

Asutpa missä tahansa, siellä on aina vähän tilaa sisustaa tilaa muutamalla kasvella, jos haluat. Ja sen sijaan, että laittaisit kasvin yksinkertaisesti hyllylle, miksi et integroisi sitä suoraan koristeluun? Muutaman yksinkertaisen vinkin ansiosta kasvit on helppo yhdistää harmoniaan!

1. Vihreä seinäefekti

Tuolla on lukuisia valintoja mahdollista seinään kiinnitettävien kukkaruukkujen mallista. Metalliset sopivat teolliseen tyyliin, kun taas terrakotta- tai keraamiset ruukut sopivat täydellisesti perinteisempään tai klassiseen sisustukseen.

seinäkukkaruukku
Kreditit : Public Domain Pictures / Petr Kratochvil

2. Ripustettu kattila

Kaunis makrame-riippuvalaisin a boheemi ja kodikas tyylija voila! Sen lisäksi, että se on erittäin muodikas, se tuo koristeluun korkeutta.

makrameen riippuva kukkaruukku
Kredit: iStock /FollowTheFlow

3. Kaikki läpinäkyvästi

Jos se sopii paremmin kimppuihin, läpinäkyvien ruukkujen ja maljakoiden päällekkäisyys tuo ripauksen eleganssia ja herkkua esimerkiksi pöydän keskelle, hyllylle tai yöpöydälle.

orkidea läpinäkyvä maljakko
Luotto: iStock / fortyforks

4. Kasvien tikkaat

Tilansäästön lisäksi tikkaat mahdollistavat rakenna tilaa määräämättä liikaa. Miksi ei luoda kaunista kaskadi pudotuslehtimalleilla?

mittakaavassa kasvien koristelu
Luotto: iStock

5. Sisäsäleikkö

Toinen muunnelma vihreästä seinästä, tämän tyyppinen säleikkö on helppo luoda hiipivän kasvin avulla. Ihanteellinen, jotta se ei jätä tyhjää seinää ja lisää hieman vehreyttä viemättä tilaa !

sisäsäleikkö hiipivä kasvi
Luottotiedot: iStock / KatarzynaBialasiewicz

10 kaunista kasvia puutarhassasi

10 vihreää kukinta kasvia vivahteita täynnä olevaan puutarhaan!