12 kukkaa luomaan mökkitunnelmaa

Jos olet ehdoton englantilaisen puutarhan fani, mökin tunnelma ja sen romanttinen puoli houkuttelevat sinua, ymmärrämme sinua täysin! Tämä maalaismainen henki antaa ulkoasullesi todellista charmia ja todellista persoonallisuutta. Mökkimäisen puutarhan luomiseksi on parempi käyttää luonnonmateriaaleja säilyttäen samalla vintage-vaikutelma (liuskekivi, vanha tiili, takorauta, kivi jne.). Mutta tärkeintä on kukkien valinta ja muotoilu. Älä pelkää käsitellä suuria kukkapenkkejä, luo kukkakaskadeja hyvin erilaisilla väriyksiköillä säilyttäen samalla hyvän homogeenisuuden. Tässä on 12 esimerkkiä kukista mökkitunnelman luomiseksi.

1. Neilikat

Neilikat antavat makean tuoksun, joka tuoksuu koko puutarhaasi. Saatavilla on laaja valikoima värejä ja muotoja, joita voit helposti yhdistää sänkyihin.

silmukka
Luotto: jackmac34 / Pixabay

2. Kampanulat

Kiehtovinta kellokuissa ovat niiden kellomainen kukka. Niiden etuna on myös erityisen pitkä kukinta. Nämä ovat myös kasveja, joita mehiläiset ja muut arvostavat. pölyttäjät.

Kampanula
Luotto: Hans / Pixabay

3. Hollyhocks

Englannin puutarhojen klassiset kukat, hollyhocks kukkivat alkukesästä syksyyn. Ne ovat monivuotisia ja silti niitä usein kasvatetaan biennaalit.

ruusut tremieres
Luotto: Sorajack / iStock

4. Pionit

Pionit ovat ylellisiä kukkia, jotka ilmestyvät kevään ja kesän välillä. He pitävät aurinkoisista paikoista.

pioni
Luotto: Malkovstock / iStock

5. Columbiinit

Löydämme usein pylväitä vanhanaikaisista puutarhoista. Nämä kukat ovat ihanteellisia vintage-puutarhan tekemiseen. Lyö vetoa kaksisävyisistä lajikkeista saadaksesi lisää omaperäisyyttä!

ancolie
Luotto: kalauer / Pixabay

6. Les Phlox

Toinen tyypillinen mökkikukka on Phlox! Ihanteellinen reunuksille, Phlox antaa makean hunajan tuoksun.

Leimukukka
Luotto: Kreutzfelder / Pixabay

hoitovinkkejä kuntoalueelle

Agapanthus: istutus, viljely ja hoito