3 vinkkiä estääksesi lintuja syömästä kirsikoitasi!

Tiedetään, että linnut rakastavat kirsikoita ja varsinkin varhaisia ​​kirsikoita. Joskus sinulla ei ole aikaa nauttia tuotannostasi, koska linnut ovat jo syöneet kaiken! Kuten kaikki hedelmäpuut, kirsikkapuut joutuvat hyökkäyksen kohteeksi kaikkialta. Mutta älä paniikkia, on olemassa ratkaisuja lintujen pitämiseksi poissa puistasi ja tulevista sadoista. Tietenkin tarjoamme aina luonnollisia ja ennen kaikkea turvallisia ratkaisuja eläimille! Olisi todellakin sääli, jos et voisi maistaa pitkän työpäivän hedelmiä. On kuitenkin mahdotonta vahingoittaa lintuja, vaan yksinkertaisesti estää niitä syömästä hedelmääsi. Tässä on 3 vinkkiä pitää linnut poissa kirsikkapuistasi.

1) koipalloja

Koipallot näkyvät pieninä valkoisina palloina. Isoäitimme käyttivät sitä koiden torjumiseen, mutta myös hajusteiden pesuun. Se on kuitenkin myös todellinen karkotin lintuille, koska ne eivät pidä siitä hajua. Tätä varten hanki itsellesi muovipulloja, tee reikiä pituussuunnassa ja aseta koipallot sisälle. Ripusta pullot puun oksille ja olet valmis. Linnut eivät enää lähesty kirsikkapuitasi!

2) Pelottelijat

Emme puhu CD: n tai kissan pään pelottimien sijoittamisesta puiden lähelle, koska ne eivät ole millään tavoin tehokkaita lintuja vastaan. Osta sen sijaan ohut polypropeeniteippi, joka pelottaa lintuja sen tuottaman äänivärähtelyn ansiosta. Sinun on vain venytettävä nauha kahden puun väliin. Linnut yllättyvät ja heidän vaistonsa vie ne pois viljelykasvistasi. He luulevat olevansa tekemisissä saalistajien kanssa.

3) Lintujen vastainen verkko

Klassisin menetelmä on edelleen suuret lintujen vastaiset verkot. 10 mx 10 m malli voi peittää koko puun. Valitse laatu: verkon tulee olla vahva ja neulottua nailonia. Hauras verkko repeytyy todella nopeasti. Ole varovainen, tämä menetelmä edellyttää, että tarkistamme joka päivä, ettei lintu ole jäänyt halkeamiin. Jos näet linnun, vapauta se mahdollisimman pian tai se voi kuolla uupumukseen. Muista myös poistaa verkot sadonkorjuun jälkeen. Lopulta linnut ja kirsikkapuut kulkevat käsi kädessä.

kirsikoita
Laajuus: Bru-nO / Pixabay

Puutarhassa on lukuisia lintulajeja: varpunen, kahlaaja, punarinta, kyyhkyset, peipot, pääskyset… Puutarhalintujen suojelu on tärkeää. Ne ruokkivat hyönteisiä (toukat, etanoita jne.) Ja niitä käytetään lintujen syöttölaitteissa. Joten älä epäröi asentaa heille syöttölaite, jossa on auringonkukansiemeniä, marjoja tai rasvapalloja (joita pienet linnut rakastavat), vettä, pieni kota (pesälaatikko) ripustettavaksi runko -pylvääseen. Kaikki linnut ovat tärkeitä. Tietyt lajit ovat läsnä enemmän kuin toiset, erityisesti kotivarpus. Loppujen lopuksi nämä söpöt linnut ovat puutarhurin ystävä, kun nämä hyönteissyöjät auttavat häntä pääsemään eroon tuholaisista. Joten vaikka he joskus varastavatkin viljelykasvejamme, puutarhalintujen ruokinta on edelleen tärkeää. Ja sinä, minkä linnun pidät erityisen söpönä?

Lähde

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

25 lintuhäntä- ja ruokintaideaa

Linnut: 10 pensaita ja pensaita toivottaa heidät tervetulleiksi

Lintujen pesälaatikko: miten se rakennetaan ja asennetaan?

3 kasveja adoptoitavaksi kotona!

kylvä appelsiinin, sitruunan ja muiden kirpeiden hedelmien siemeniä