5 ideaa puun käyttämiseen joulun ja uudenvuoden koristeena

Jos pidämme niin paljon talojen sisustamisesta tällä kaudella, se johtuu varmasti siitä, että vietämme siellä paljon enemmän aikaa kuin aurinkoisina päivinä! Kotisi pukeutuminen loppuvuoden juhliin on loistava idea päästä rauhassa joulutunnelmaan… Ja mikäpä sen parempaa kuin joulukuusi kestäväksi koristeeksi?

Haluatpa lisätä kuusen vivahteita perinteisen joulukuusen lisäksi tai yksinkertaisesti vaihda jälkimmäinen, Ideoista ei ole puutetta! On täysin mahdollista valita koristelu luonnollisissa väreissä kauniita vihreän sävyjä, tai lisätä hieman punaista (tai muita värejä) muiden kukkien kautta mausta hieman tulosta… Se riippuu mausta!

1. Alkuperäinen pöytäjalka

Yhdessä punaisten marjojen tai hollyn kanssa kuusi sopii kaikkiin pöytiin, isoihin ja pieniin. Tämä lisää a luonnollisempi kosketus ilmakehään.

pöytä-joulu-kuusi-koristelu
Luotto: iStock / OlgaPonomarenko

2. Olennainen jouluseppele

Laitetaanpa se oveen tai taloon koristeeksi, sillä on aina vaikutustaan! Voit käyttää kiire tehdä se ennen kuusen oksien lisäämistä tai luoda se käyttämällä nauhat kiinnittääksesi eri oksat.

joulu-seppele-koriste
Luotto: iStock / Ilona Shorokhova

3. Kausiluonteinen kimppu

Yksinkertaisesti järjestetty maljakossa tai kaunis pullo, kuusen oksa on kauniisti korostettu. Se sopii myös erittäin hyvin sävellyksiä tarkempaa! Molemmissa tapauksissa se on ihanteellinen huonekalun päälle tai takan yläpuolelle.

Joulukuusi koristelu kimppu
Luotto: iStock / dvoevnore – Pxfuel / Public Domain

4. Luonnollinen kynttilänjalka

Talvea on vaikea herättää lisäämättä joitain kynttilöitä… Lautas, muutama kartioita kaunistaa, ja voila.

  Joulukuusen koristelu kynttilänjalka
Luotto: iStock / NRuedisueli

5. Herkkä lahjapakkaus

Jouluaamuna eleganssin merkissä valitse neutraali lahjapakkaus, kuten paperi kraft. Naumalla ja pienellä kuusenoksalla koristeltu se antaa a aito tulos jota arvostamme erityisesti.

Joulukuusi lahja
Luotto: iStock / StephanieFrey

Japuun käytön etuettä kaikki nämä koristeet lupaavat kestää niin kauan kuin on tarpeen odottaa lomaa! Nämä 5 ideaa ovat siksi uudenvuodenaattona tai vain lämmittämään tunnelmaa talvella ihanteellinen, koska ne on helppo tehdä. Kumpaan (tai mihin) tulet tyytymään?

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Joulukuusioireyhtymä: vähän tunnettu allergia

Helppoja joulumurokeksi: keksejä koko perheelle!

Joulupuutarha: 15 ideaa sisustaa kotisi ulkoa

5 täydellistä kukkaa ja kasvia joulukauteen

Kuitukasvit: 6 kuitukasvia löydettäväksi!