Disanthus cercis-lehdillä: istutus ja neuvoja sen hoidosta

Cercis-lehtinen direhus (Disanthus cercidifolius) on syksyinen pensas, jolla on erittäin kauniit koristeelliset lehdet. Ranskassa sitä voi nähdä maaseudulla, mutta myös suurissa kaupunkipuutarhoissa. Erittäin maalaismainen, pyöristetty muoto antaa sille hoikan siluetin ja hyvin varustetun lehtimuodon. Kun direhu on oikein asennettu, se vaatii hyvin vähän huoltoa. Puutarhassa voit ihailla sen liekehtiviä lehtiä syksyn aikana. Opi kasvattamaan Cercis-lehtisiä direhuja.

Ominaisuudet

Mikä tekee tästä puusta niin erikoisen, on sen lehdet, jotka syksystä lähtien vievät kiehtovat puna-oranssit värit. Aasiasta kotoisin oleva direhu erottuu joukosta puutarhassasi. Kesällä lehdet ovat kirkkaanvihreitä ja lehdet voivat olla jopa 12 cm leveitä.

Se on kestävä puu, joka löytyy helposti korkeudessa jopa 1000 metriä. Se kestää hyvin kylmää ja kestää negatiivisia lämpötiloja jopa -20°C. Puutarhaan asennettuna se voi nousta enintään 3 metrin korkeuteen.

Disanthus cercidifolius
Luotto: Caner CIFTCI / iStock

Missä, milloin ja miten kasvattaa direhuja?

Sayinghus tulisi istuttaa pois tuulesta. Kevyesti varjostettu kulma olisi täydellinen, koska se ei arvosta sisällä olemista täysi aurinko. Maaperän tyypin mukaan, hapan maa sopii hänelle täydellisesti. Lisäksi hyvin valutettu maaperä parantaa juurien kasvua.

Sinun pitäisi tietää, että sen lehdet ovat pakkasherkkä, siksi harkitse sen suojaamista ja varo myöhäisiä pakkasia, joita voi esiintyä kevään aikana. Istutettaessa on varattava tilaa, koska direhu on korkean lisäksi erittäin leveä. Kuten useimmat puut, direhut tulisi istuttaa syksy tai kevät.

Huolto ja haitallinen

Hyviä uutisia, direhu on puu, joka ei tarvitse karsia. Siitä tulee todellakin paljon kauniimpi, kun se kehittyy itsestään.

Vain erittäin kuumalla säällä (tai jopa kuivuudella) a vesihuolto. Maaperän sarvien tasolla on todellakin pysyttävä mahdollisimman tuoreena. Asenna multaa loppuvuoden ajaksi.

varten moninkertaistaa puu, voit valita kahden tekniikan välillä: leikkaus tai kerrostaminen.

Direhus on tuholaisten kestävä eikä mikään sairaus näytä vaikuttavan siihen voimakkaasti.

Kuinka huoltaa ja kukistaa joulukaktus?

5 täydellistä kukkaa ja kasvia joulukauteen