huolehdi tästä kasvista alkuperäisen lehtineen

Tässä on vihreä kasvi, joka on kotoisin Aasiasta, joka ei hämmästy ensi silmäyksellä. Toisin kuin sen kukkaiset serkut, begonia rex erottuu graafisesta lehdestään violetissa ja vaaleanpunaisessa sävyssä, mikä tekee siitä melkein koriste -elementin. Helppo ylläpitää, tämä ruukkukasvi menestyy talon aurinkoisilla alueilla, ja sen etuna on kukinta ympäri vuoden! Ei enää mitään syytä olla hyväksymättä tai luovuttamatta sitä.

Näyttely

Mainitsimme sen: begonia rex rakastaa aurinkoa. Joka tapauksessa, koska paras onvältä altistamasta sitä suoraan säteillesi, varsinkin päivän kuumimpina aikoina. Vältämme siksi sen sijoittamista aivan etelään päin olevien ikkunoiden taakse! Ja jotta kaikki lehdet kehittyvät tasaisesti, muista käännä kukkaruukkua säännöllisesti yhdenmukaistaa valonlähde.

Haastattelu

Kastelun kannalta vesijohto on ihanteellinen kerran viikossavarsinkin kasvuaikana. Tämän ajanjakson ulkopuolella kastelu voidaan erottaa toisistaan. Tärkeintä on varmistaa, että juuret eivät hukku tai seisovassa vedessä liotettuna. Tämän välttämiseksi a hyvin valutettu maa on siksi välttämätöntä.

Alkaen vaaleanpunaiset kukat ilmestyvät talven lopussa; ne pysyvät kuitenkin laitoksessa lyhyen aikaa ja voidaan poistaa, kun ne ovat kuihtuneet. Muussa tapauksessa a uudelleenistutusta voidaan harkita kahden tai kolmen vuoden välein hyvän kasvun varmistamiseksi.

Begonia rex
Luotto: iStock / krblokhin

Kertolasku

Ota kaikki irti ja jaa kauneus begonia rex seurueensa kanssa on täysin mahdollista leikata se. Tehdä tämä, ota mukava varsi keväälläennen istutusta pieneen ruukkuun, johon on sekoitettu hiekkaa. Anna sille hyvä kosteus kunnes se saa vauhtia kehittämällä juuriaan.

Onko mahdollista istuttaa se ulos?

Valitettavasti tämä kasvi on vaarassa eivät selviä pitkään elementtien tuskissa ulkona… Ja varsinkin pakkasella, koska nollan alapuolella olevat lämpötilat saavat helposti irti kauniista lehdistään. Sama koskee kesäkuumetta, koska se ei siedä lämpötiloja hyvin. yli kaksikymmentä astetta. Ruukussa kasvattaminen mahdollistaa kuitenkin sen sijoittamisen esimerkiksi kesällä puutarhapöydälle (aina suojattu auringon säteiltä), ja tule kotiin kylmäksi kaudeksi.

10 kasveja matalan suojauksen tekemiseen

miten taistella hedelmämätä