kasveja, joita viljellään Ranskassa

Rannikkoalueita on Ranskassa lukuisia. Ne tunnetaan upeista maisemistaan ​​ja leudosta ilmastostaan. Lisäksi juuri tämän ilmaston ansiosta monet kasvit voivat kukoistaa hiljaa. Tästä syystä merenrantapuutarhat ovat erittäin hyvin viljeltyjä ja tarjoavat aitoa bukolista tunnelmaa. Jos löydät itsesi merenranta-alueelta, tässä on ideoita kasveille puutarhassasi!

Välimeren alueella

Välimeren alue, joka tunnetaan nimellä appelsiinipuualue, on ihanteellinen paikka eksoottisten kasvien viljelyyn. Sinulla on mahdollisuus kasvattaa satoja kukkia kaikissa väreissä! Lisäksi tunnistamme Välimeren panoraamat niiden värikkäistä maisemista, joissa on viherharmaita lehtiä. Etelä on myös kuohuviini hedelmäpuita ja majesteettisia oliivipuita.

Ideoita kasvatettavista puista: oliivipuu, Bougainvillea, tammi.

Kukat ja vihreät kasvit: laventeli, timjami, helichrysum, rosmariini, salvia, mukijuuri.

Pensaat: laurier-ruusu, cassias, callistemon.

välimerellinen puutarha
Luotto: bluejayphoto / iStock

Bretagnessa

Bretagnen maaperä on yleensä hapan. Tästä syystä hortensioita on niin paljon! Happamuus antaa niille sen sinisen sävyn, joka sekoittuu ihanasti maisemaan, kuin jatkuvuus meren kanssa. Viljellä olevia sinisiä kasveja on lukuisia, mutta tämä ei tarkoita, etteikö muita värisiä kasveja olisi!

Ideoita kasvatettavista kasveista: hortensiat, atsaleat, magnoliat, agapanthukset, rododendronit ja jopa palmu- ja banaanipuut!

sisäänkäynti Breton House Hortensiaan
Tekijät: iStock / Xantana

Normandiassa

Normandia on hyvin lähellä Englantia, ja englantilaiset puutarhat ovat tunnettuja mökistä ja romanttisesta tunnelmasta. Norman puutarhat ovat suuresti inspiroineet naapureidensa kauniita, värikkäitä ja tuoksuvia puutarhoja. Kukkapenkit ovat lukuisia ja vaikuttavia.

Kukkaideoita kasvattamiseen: klematis, gaura, kettukäsineet, pennisetumit, floksit, päiväliljat, viburnumit, kiipeilyruusut.

Puut: pyökki, paju, omena, päärynä.

Erityiset hiekkamaakasvit: atriplex, arbousier, hileagnus, euonymus, griselina, pittosporum, teucrium, sureau noir.

Englantilainen puutarhamökki
Luotto: Yana Solovets / iStock

lounaaseen

Lounais on alue, jolla on voimakkaita tuulia. Kasvit on suojattava tai muuten riittävän voimakkaita vastustamaan myrskyjä. Lisäksi Vendéestä Baskimaahan maaperä on melko hiekkaista ja kuivaa. Joten harkitse trooppisten kasvien käyttöä, jotka kestävät kuivuutta. Sinulla on mahdollisuus viljellä tuhansia värisiä kasveja.

Ideoita kasvien kasvattamiseen: paratiisin linnut, kepit, suppilot, kentaurit, kissat, saniaiset, havupuut.

ruusut tärisevät
Luotto: Sorajack / iStock

kaikki tästä alppikasvista

Kuinka kukistaa asuntosi halvemmalla? (erikoisoppilaat)