Kesäkuussa istutettavat 10 kukkaa kukkimaan koko kesän

Useimmat kukat näyttävät parhaimmillaan varhain keväällä, ennen kuin he menettävät osan kiiltostaan ​​kesän saapuessa. Tämä ei tietenkään päde kaikille kasveille, koska joillakin on kukinta, joka kestää koko kauniin kauden. Siksi ei ole liian myöhäistä ottaa ne käyttöön ja hyötyä niistä nopeasti!

Yleensä on kesäkuuta istutuskauden lopussa monille kukille. Jos sinulla on vielä tilaa puutarhassasi, nyt tai ei koskaan ottaa käyttöön yksi (tai useampi) näistä kasveista kukat säilyvät koko kesän, kukkapuutarhaan kaikkina vuodenaikoina.

1. Agapanthe

Tämä Etelä-Afrikasta kotoisin oleva kukka on helppohoitoinen kukinta kimpun muodossa ja sen herkät värit violetin tai valkoisen sävyinä lajikkeesta riippuen.

agapanthe fleur
Luotto: Etienne-F59 / Pixabay

2. Helen

Vielä on juuri aika istuttaa helenia (kutsutaan myös heleniumiksi) antamalla sille a avoin ja aurinkoinen paikka puutarhassa. Sen kukkia voi ihailla koko kesän, lokakuuhun asti!

helenium
Luotto: iStock / Marbury

3. L’erysimum

Valikoimasta löytyy laaja valikoima värejä lajikkeesta riippuen kirkkaan vaaleanpunaisesta punaisesta keltaiseen… Riittää värjäämään puutarhaa koko kesän! Älä epäröi istuttaa sitä aurinkoon.

Erysimum
Luotto: iStock / Imagesines

4. Le platycodon

Jos sinulla ei välttämättä ole vihreää peukaloa, tämä kasvi kestävä ja helppo huoltaa on tehty sinua varten! Istutuksesta kestää noin kaksi vuotta, ennen kuin tähtimäiset kukat kukkivat.

platycodon fleur
Luotto: iStock / hecos255

5. Le delosperma

Älä etsi enää, jos tarvitset peitekasvin. Delosperma arvostaa aurinkoisia paikkoja ja se on erityisen suosittu Bretagnen kaltaisilla alueilla.

delosperma
Tekijät: iStock / Karin de Mamiel

Kuinka säilyttää parsa?

Kuinka säilyttää säteilevä puutarha talvella?