Kuinka kukistaa asuntosi halvemmalla? (erikoisoppilaat)

Opiskelijana oleminen ja halu saada asuntosi kukoistamaan eivät ole yhteensopimattomia! On mahdollista tehdä sisustuksestasi yhtä vihreä ja rehevä kuin trooppinen viidakko halvemmalla. Kasvien ystäville, jotka eivät halua rikkoa pankkia, kuten pienituloiset opiskelijat, tässä on muutamia ratkaisuja asunnon eloon!

Mitä kasveja suositellaan hintaansa nähden?

Joitakin kasveja myydään alhaisin hinnoin useimmissa myymälöissä. Tämä hinta selittyy niiden merkittävällä moninkertaistumisella, joka johtuu yksinkertaisista leikkauksista tai hylkäämistä, jotka tarjoavat suuren määrän kasveja.. Tämä selittyy myös korkealla tuotannolla puutarhureiden suuren kysynnän vuoksi. Tämä pätee erityisesti aloe veraan, jota ei koskaan myydä kovin kalliilla ja joka kuitenkin tarjoaa monia etuja. Se auttaa erityisesti rauhoittamaan palovammoja riippumatta siitä, johtuvatko ne keittiöstäsi tai auringonpoltuksesta! Sen geeli on myös erittäin hyvä kosmetiikassa ja auttaa torjumaan aknea. Se on myös erinomainen hiustenhoitoaine. Spathiphyllum eli kuunkukka on myös kasvi, jota myydään usein naurettavaan hintaan. Pienennä ostettuna kasvisi ovat halvempia kuin suuret mallit ja vain kasvavat ja kehittyvät. Pienet kaktukset ovat myös edullisia kasveja, jotka voivat kiinnostaa niitä, joilla ei todellakaan ole vihreää peukaloa.

Jos sinulla on vähän aikaa tai haluat seurata kasvisi kasvavan ja kehittyvän, voit myös ostaa siemeniä ja kasvattaa niitä. Se on hyvä tapa säästää rahaa ja oppia pitämään huolta pienestä kasvistasi.

Mikä voi myös olla ihanteellinen opiskelija-asunnossa tai pienessä asunnossa, on “hyödyllisten” kasvien sijoittaminen. Nämä ovat kasveja, jotka voivat tuoda elämää asuintilaasi, mutta myös auttaa ruoanlaitossa! Tämä koskee persiljaa, timjamia, basilikaa ja minttua, jotka ovat kauniita vihreitä kasveja ja jotka palvelevat sinua monissa ruoissa. Jälkimmäisen siemenet ovat halpoja, niitä ei ole vaikea ylläpitää ja ne tuovat vähän vihreyttä sisustukseen.

kuun kukka Spathiphyllum
Luotto: Georgina198 / iStock

Kasvien yksityinen myynti

Tällä hetkellä yksityinen kasvien myynti on erittäin suosittua. Nämä ovat myyntiä kaikkialla Ranskassa, ja ne voivat olla erilaisia. Ensinnäkin on puutarhakeskusten tai puutarhaviljelijöiden järjestämiä yksityisiä myyntiä. Tarvitset vain yhden asian päästäksesi näihin myyntiin: sinulla on kanta-asiakastili kyseiselle myyjälle. Valittavanasi on monia kasveja, joita voit ostaa edulliseen hintaan. Se on tapa saada tavallista harvinaisempia ja omaperäisempiä kasveja. Lisäksi hinnat ovat selvästi alle tavanomaiset hinnat. Joten opiskelija huomaa, aloita seikkailu!

Pääset osallistumaan myös muunlaiseen yksityismyyntiin, jota eivät tällä kertaa järjestä puutarhanhoitajat, vaan kasviharrastajat. Niitä järjestetään kaikkialla Ranskassa, ja ne tarjoavat kasveja edulliseen hintaan. Löydät erityisesti bonsai, erilaisia ​​hirviöitä tai kaktuksia. Voit ostaa sisäkasveja, mutta myös ulkokasveja. Tämäntyyppisten alennusmyyntien hinnat vaihtelevat pienten kasvien välillä 1–2 €, keskisuurten ja suurten kasvien välillä 5–10 € tarjotaan alkaen 20 €. Nämä ovat lyhytaikaisia ​​enintään päivän tai kahden päivän myyntiä ja tarjoavat laajan valikoiman tuotteita.

Bonsai
Lähde: Anucha Jaroensuk / iStock

Puutarhakoulut, kultakaivos opiskelijoille

Emme yleensä ajattele näitä myyntipaikkoja, vaikka siellä on tarjolla monia kasveja. Nämä ovat opiskelijoita, jotka hoitavat kasveja, kasvattavat niitä ja sitten myyvät ne. Joten niiden hinta on suhteellisen alhainen ja voit löytää orkideoita tai muita upeita kasveja! Tämä on mielenkiintoinen tapa löytää kasveja, joilla on korkea hinta, yleensä lyömättömään hintaan. Opiskelijoille se on todellinen mahdollisuus.

Sinulla on myös mahdollisuus ostaa erilaisia ​​ruukkusekoituksia, puhdistusaineita, mutta myös ruukkuja. Terrakottassa tai muovissa, lautasella tai ilman, ruukut eivät maksa paljoa. Laske noin 2 tai 3 € esimerkiksi isosta terrakottasta.

puutarhakeskus
Luotto: Lordn / iStock

Pistosten vaihtosivustot

Ihmisten välinen yhteistyö ja solidaarisuus on tällä hetkellä hyvää! Monet kasviharrastajat tarjoavat pistokkaita omistamastaan ​​emokasvista, joita ei tarvitse lisätä vaihtoa varten. Se on innovatiivinen tapa hankkia kasveja ilmaiseksi vastineeksi kasveistasi. Voit siis vastineeksi pienestä palasta kasvistasi löytää toisen lajikkeen, kehittää sen, leikata sen ja vaihtaa sen sitten toiseen. Tämä kasvivaihto sopii siis kaikille!

Mikä voi myös olla hyväksi sinulle, kasvien ystävät, jotka eivät halua maksaa omaisuuksia, ovat laatikot! Jotkut tuottajat tarjoavat laatikoita väsyneistä tai myyntikelvottomista kasveista ostettavaksi alennettuun hintaan. Niiden säästämisen lisäksi voit kukistaa kotisi rikkomatta pankkia.

Opiskelijat, älä epäröi ostaa kasveja ja kysy myyjältä neuvoa, jos sinulla on huolia. Kaikkien näiden vinkkien avulla sinulla ei ole vaikeuksia saada asuntosi kukoistamaan halvemmalla!

monsteran leikkaus
Luotto: leasas_photo / iStock

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Aloe Vera: 20 uskomatonta tapaa käyttää sitä saadaksesi kaikki hyödyt

Spathiphyllum: neuvoja, istutus ja kuun kukan hoito

Monstera Monkey Mask: löydä Monstera Deliciosan serkku

kasveja, joita viljellään Ranskassa

kylvö-, istutus- ja hoitoneuvonta