kuinka viljellä tätä tuoksuvaa kiipeilykasvia?

Arvostamme todella kiipeilykasveja niiden omaperäisyydestä ja tavasta, jolla ne voivat koristella pergoloja ja seiniä hyvin luonnollisella tavalla. Enemmän kuin kasvit, ne ovat todellakin todellisia värikkäitä koristeita puutarhassa. Ja jos haluat valita oranssin sävyt, bignone on täydellinen!

Bignonen edut

Arvostamme ensin tätä kasvia sen koristeellinen puoli ja sen kirkkaanväristen trumpettikukkien alkuperäinen muoto. Mutta se ei ole ainoa valttikortti, jonka hän piilottaa hihassaan. Bignone on maalaismainen, kestää hyvin kylmää ja kuivuutta. Lisäksi hänellä on a nopea kasvu eikä vaadi liian aikaa vievää huoltoa.

Paras tapa nauttia bignonesta on laita se telineeseen, se pystyy kasvamaan rauhassa ja paljastamaan kaiken loistonsa! Ja onko se seinä, pergola, muuri tai luostari.

Kasvi ja kastele Virginia jasmiinia

Riippumatta siitä, istutatko bignonen maassa tai ruukussa, sinun on noudatettava muutamia ohjeita. Jos asut alueella, jolla on ankarat talvet, valitse kevät istutusta varten. Jos ei, se on täysin mahdollista tehdä kuukausien aikana syksy.

Mitä tulee näyttelyyn, aurinko on välttämätöntä, sekä hyvin valutettu maaperä. Toisaalta maaperän luonteella on vain vähän vaikutusta bignonin kehitykseen.

Bignone
Luotto: pixelia / Pixabay

Mitä tulee kasteluun, ensimmäinen kasvuvuosi siellä meidän on oltava valppaampia. Kastelun tulee olla säännöllisesti keväästä lähtien ja koko kesän, jotta juuret ankkuroivat hyvin maahan.

Säilytä tämä kasvi

Jos haluat Virginia-jasmiinin kasvavan sellaisessa ja sellaisessa paikassa, voit ripusta oksat sen tuelle haluttuun suuntaan. Trumpetin muotoiset kukat ilmestyvät kauniilla säällä ja säilyvät suuren osan kesästä.

Nämä kukkivat vuoden aikana kehittyneillä oksilla. Kokoon nähden siis parempi suosi talven loppua. Helmi- ja maaliskuu ovat ihanteellisia tälle leikkaukselle, jonka aikana poistamme kuolleet oksat ja ne, jotka haittaavat kehitystä, jonka haluamme antaa tälle kukalle.

Muille on vain nauttia kukista ja niiden tuoksu läpi kesän!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

7 nopeasti kasvavaa kiipeilykasvia kiireisille puutarhureille!

10 oranssia kukkaa ja kasvia värikkääseen puutarhaan

Tuoksuvat kiipeilykasvit: 8 parasta kasvituoksua

10 kasvia alkuperäisillä ja värikkäillä lehdillä

kaikki liekkipuusta