Sisäpuu: 5 lajiketta hyväksyttäväksi!

Puutarhanhoitoon innostuneena mikään ei ole mukavampaa kuin mielen tyhjentäminen puutarhassa tai vihannespaikalla… Jotain vähemmän helppoa niille ja niille, joilla ei ole osuutta kodin ulkopuolella. Joten miksi et menisi sisäpuuhun?

a tyhjä seinäkulma, tyhjä aula tai pala sohvaa… On monia eri tapoja integroida puu talon eri olohuoneisiin! Tärkeintä on varmistaa, että sinulla on tarpeeksi tilaa välttää viidakkoefekti – jos et halua sitä. Tässä on 5 puuta, jotka voivat täyttää tämän tehtävän täydellisesti.

1. Yucca, klassikko

Se, että hän pitää kuivassa ja kuumassa ympäristössä tekee siitä ihanteellisen ja pakollisen huonekasvin! Lisäksi se on erittäin helppo huoltaa ja löytyy helposti kaupasta. Se on ihanteellinen puu sisätiloihin tuo vähän korkeutta pala.

yucca kasvi sisätiloissa
Luotto: iStock / adpePhoto

2. Kääpiöappelsiinipuu väriksi

Vihreiden kasvien vaihtamiseksi mieto sitrushedelmä tuo tervetullut ripaus väriä kun se tuottaa appelsiineja – jotka vielä roikkuvat oksilla pitkään. Nämä ovat ruokaostokset ja siinä on kirpeä maku.

sitrushedelmien täyteläinen appelsiini nain
Luotto: iStock / Ivan Halkin

3. Ficus elastica, aliarvostettu kasvi

Tämä kasvi, joka voi helposti nousta korkeuteen, tarjoaa kauniita vihreän sävyjä jotka vaihtelevat vaaleasta tummaan. Vähän valoa ja vettä, kun maa on kuiva, riittää sisätiloihin nauttimiseen! Sumuta lehtiä silloin tällöin, jotta ne eivät kuivu liikaa.

ficus elastica caoutchouc
Luotto: iStock / Oksana_Bondar

4. L’areca, eksoottinen kosketus

Mikä sen parempaa kuin palmu antaa hieman omaperäisyyttä ja trooppinen nuotti sisustukseen ? Niiden suhteen on monia vaihtoehtoja, ja areca on a varma veikkaus. Se on helppo huoltaa ja tarvitsee valoa voidakseen nauttia kotona. Suunnittele tilan kastelua talvella.

areca palmier
Luotto: iStock / seraniy

5. Kääpiö-aurinkovarjo, jossa on graafiset lehdet

Tunnetaan myös schefflera arboricola, tämä sisäpuu miellyttää kiitos sen lehtien alkuperäinen muoto. Se on mahdollista ottaa pois kesällä välttäen aina suoraa aurinkoa. Muuten päävarren leikkaaminen antaa sen kukoistaa täydellisesti.

Schefflera Actinaphylla kääpiöaurinkovarjopuu
Tekijät: Wikimeida Commons / Manuel Rodriguez

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Baobab: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää elämän puusta

Puut: neuvomme huippukasteluun!

Bonsai: kuinka ylläpitää pienoispuuta?

Artikkeli Sisäpuu: 5 omaksuttavaa lajiketta! ilmestyi ensimmäisen kerran Easy Gardening -sivustolla.

istuttaa ja ylläpitää gunnèrea

25 kukkaa, jotka kukkivat kesällä piristämään kesäpuutarhaasi