tehokas resepti kasvien pelastamiseksi

Kirvat ovat todellinen rutto. Ne tunkeutuvat puutarhoihin ja tuhoavat tuntikausia kovaa työtä silmänräpäyksessä. Nämä pienet kuusijalkaiset hyönteiset ovat yleensä 2–4 millimetriä pitkiä. Sen lisäksi, että näytämme meille kaikki värit, löydämme ne itse hyvästä paletista: ne voivat olla vihreitä, mustia, vaaleanpunaisia, keltaisia, violetteja, sinisiä, siipien kanssa tai ilman. Ne ruokkivat kasvien mehua, jota he pumppaavat rostrumillaan, ja jokaisella kirvolla on suosikkikasvinsä! Mutta musta saippua kirvoja vastaan ​​toimii!

Maailmassa on lähes 4700 lajia, joista 900 on Euroopassa. Näet nämä luvut, jotka saavat sinut huimaamaan, sanot itsellesi, että on mahdotonta voittaa nämä pienet tuholaiset. Peto lisääntyy uskomattoman nopeasti, varsinkin kun useimpia naaraita ei tarvitse hedelmöittää lisääntyäkseen. Siksi tänään jaamme kanssasi valtavan reseptin kirvoja vastaan. Lisäksi se on 100% luonnollista ja täysin luomua. Säästä tomaatit ja ruusut!

Mitä tarvitsen:

  • 1 litra kuumaa vettä
  • 3 ruokalusikallista nestemäistä saippuaa, jos mahdollista, Ecocert -merkinnällä (tahna -versiossa lusikka ja puoli riittää)
  • Ruiskupullo

Valmista kirvoja estävä liuos

1) Kuumenna 1 l vettä. Lisää sitten musta saippua.

2) Sekoita kaikki hyvin, kunnes musta saippua on täysin liuennut.

3) Anna liuoksen jäähtyä ja siirrä se suihkepulloon.

kirvoja
Luotto: iStock

Kuinka käyttää sitä?

Suihkuta liuos lehtiin, joihin kirvat ovat hyökänneet. Suihkuta lehtiä, mutta myös niiden alle, koska nämä pienet eläimet rakastavat piiloutua siellä.

Suorita tämä ele vain aamulla tai illalla. Sinun on ehdottomasti vältettävä auringon säteitä, mutta myös sadetta. Hae uudelleen kahden päivän kuluttua. Sen piti riittää. Jos kirvoja on todella paljon, voit toistaa toimenpiteen viikon kuluttua. Musta saippua kirvoja vastaan, joita äänestämme!

Huomaa, että tämä kirvoja ehkäisevä ratkaisu on tehokas myös jauhoja, trippejä tai jopa punaisia ​​hämähäkkejä vastaan!

Lähde

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kahvijauhe: 5 tapaa käyttää niitä puutarhassa ja kotona

Rikkakasvit ilman torjunta -aineita ovat mahdollisia!

Musta saippua hoitaa puutarhaasi ekologisesti ja luonnollisesti

kaikki lihansyöjäurna -kasveista

kuinka istuttaa, viljellä ja hoitaa häkkirakkautta